Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden. 

De producten van Tiny Miracle zijn exclusief en van hoge kwaliteit. Wij stellen een goede relatie met onze klanten op prijs, zowel online als in onze winkel in Deventer. Daarom maken we ook graag duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met Tiny Miracle. Door artikelen bij Tiny Miracle te bestellen, geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld conform de Wet Kopen Op Afstand die sinds 1 februari 2001 van kracht is. 

Artikel 1. Overeenkomst 
Bij het winkelen op de website www.tinymiracle.nl kunt u artikelen uit onze collectie bestellen. Hierdoor ontstaat een wettelijk bindende overeenkomst volgens het principe “kopen of afstand”. Alle gegevens die wij nodig hebben om uw bestelling te verifiëren en verwerken, dient u volledig en naar waarheid in te vullen. U mag gedurende een periode van 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden de bestelde artikelen retourneren (de zogenaamde afkoelingsperiode). Hiervoor gelden wel enige regels (zie het onderdeel “retourneren en ruilen”). Na afloop van deze 7-daagse periode is uw aankoop definitief. U bent dan eigenaar van de geleverde artikelen. 

Artikel 2. Prijzen 
U betaalt de prijs die op het moment van bestellen op de website is vermeld. Alle prijzen zijn vermeld exclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders staat omschreven. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Artikelen die niet op voorraad zijn kunnen niet worden besteld tenzij anders omschreven. 

Artikel 3. Betaling 
U heeft verschillende keuzes om te betalen, dit kan direct maar ook achteraf op factuur. U kunt hiervoor kiezen uit de betaalmethoden die tijdens het bestelproces op de website worden aangeboden. Betalen via een andere methode is niet mogelijk. Tiny Miracle streeft ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling ter verzending aan te bieden. Hiertoe is Tiny Miracle echter niet verplicht. De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na plaatsing van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt u daarover per e-mail geïnformeerd en heeft u het recht uw bestelling kosteloos te annuleren. Het door u betaalde bedrag wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekeningnummer. 

Tiny Miracle laat de bestellingen bezorgen door Fietskoeriers. Bij bezorging door Fietskoeriers zijn de bezorgvoorwaarden van Fietskoeriers van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Tiny Miracle kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Tiny Miracle middels e-mail. 

Een bestelling wordt door ons niet verzonden indien deze niet compleet verzonden kan worden, tenzij hier overleg met de klant over heeft plaatsgevonden. Indien de bezorging door (tijdelijk) niet in voorraad zijn of om andere redenen vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Tiny Miracle zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen. 

Artikel 4. Verzending 
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief bezorgkosten, die door Tiny Miracle worden berekend. De standaard bezorgkosten bedragen voor brievenbuspost € 3,95,-- en overige poststukken € 6,95--. Bij bestellingen boven € 175,-- (orderwaarde exclusief btw) worden, binnen Nederland, geen verzendkosten gerekend. 

Verzenden Europa 
België en Duitsland € 13,00--, bij een besteedbedrag boven de € 175,--, worden er geen verzendkosten berekend. 

Artikel 5. Retourneren en ruilen 
Goederen worden alleen retour genomen wanneer zij zich in onberispelijke staat bevinden en nadat vooraf schriftelijke toestemming tot retourzending geleverd is. Creditering uit retouren geschiedt met leveringskorting + 5% verwerkingskosten op de particuliere prijs, inclusief B.T.W.

Voordat u artikelen terugzendt, dient u hierover per e-mail contact op te nemen. Om een retour aan te vragen stuurt een e-mail met retourverzoek voorzien van factuurnummer naar info@tinymiracle.nl. Stuur geen artikelen retour zolang u geen bevestiging heeft ontvangen. Retourzendingen zonder bevestiging worden niet geaccepteerd. 

Artikel 6. Reclames 
Reclames moeten binnen 10 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk bij ons aangemeld worden, onder nauwkeurige opgave van de aard en de grond der klachten. Na het verstrijken van deze termijn wordt de wederpartij geacht het geleverde, respectievelijk de factuur te hebben goedgekeurd en worden reclames niet meer door ons in behandeling genomen.

Artikel 7. Privacy 
Zonder uw expliciete toestemming verstrekt Tiny Miracle uw gegevens niet aan derden, met inachtneming van het hiervoor genoemde. Indien u niet langer betrokken wil worden bij marketingacties van Tiny Miracle, waaronder nieuwsbrieven en aanbiedingen, dan kunt u dit op de website kenbaar maken, of u kunt een verzoek per e-mail richten aan info@tinymiracle.nl


Holy Cow Nederland, handelend ondere Tiny Miracle Nederland 
Postadres: 
Sint Jansstraat 5 
7411 KD Deventer 

Bezoekadres en retouradres: 
Grote Overstraat 49 
7411 JA Deventer 

Rabobank rekeningnummer: NL25 RABO 0148396704 tnv Holy Cow Nederland
KvK nummer: 58244425 
BTW nummer: NL852942771B01 

Het is niet toegestaan, foto`s en teksten van Tiny Miracle, zonder toestemming te kopiëren. © 

© 2019 - 2023 tinymiracle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel